Globális nézettség:

Nyikom starthely (teszt) időjárása:

Képtárunk:

Videótárunk:

 

Kerékpározás

 

Egy kis szabadtéri mozgáshoz a sokféle sport közül választhatunk, de a régi jól bevált biciklizés is reneszánszát éli. A drótszamár óriási előnye,      hogy a rendszeres használatával könnyen megszabadulhatunk a felesleges kilóktól, üdítően hat lelkivilágunkra és manapság fontos szerepet kapott a környezetünk megóvásáért fojtatott harcban is.

 

A hegyi utakon való kerékpározás kemény munka, azonban az erőfeszítéseidért kárpótolni fog a csúcsról elénk táruló csodálatos kilátás, és a lefelé gurulással együtt járó kellemes izgalom élménye. Az edzett kerékpárosok, amatőr versenyek alkalmával mérhetik össze erejüket.

Egy mátrai túra előtt fontos a testünk felkészítése. Az átlagos fizikai kondícióra érdemes rádolgozni és kipróbálni, hogy hegyvidéki szakaszokon mi az a táv, amit kényelmesen tudunk teljesíteni. Csak ez után érdemes nekivágni az útnak. A Nyikom ideális helyszín annak, aki szeretik a kihívásokat, és a kerékpározás mellett több izgalmas hegyi sportot is ki szeretne próbálni.
Tojáskerekű bringáink is rendelkezésre állnak az érdeklődők számára: Biciklizzél el hozzánk barátaiddal, családoddal vagy munkatársaiddal és biztos lehetsz benne, hogy izgalmas élményekben lesz részetek!

 

 

Várjuk az élménybeszámolókat, véleményeket, gondolatokat...!

Vendégkönyv:
 
Utolsó frissítés: 2012. január 22.
Minden jog fenntartva © 2008-Nyikom HTK